В Габрово започва "Смешен филм фест"

10257
В Габрово започва "Смешен филм фест"
Снимка: Thinkstock

Петото издание на Международния фестивал на комедийното кино „Смешен филм фест“ ще се проведе от 21 до 27 октомври в Габрово.

През тази година в градската зала  "Възраждане" ще се прожектират 23 филмови продукции от 13 държави. Тричленно жури с председател проф. д-р Емилия Стоева ще определи най-добрия филм сред 8-те продукции, участващи в  конкурсната програма.

В Севлиево се открива площад на занаятите

Площад на занаятите се открива днес в Севлиево в рамките на Десетия празник на тиквата и есенния панаир в града. Майстори от страната щ...

Акцент в нея са българските филми "Живи легенди" на Николай Илиев и "Още една мечта" на Николай  Мутафчиев. Наградата е статуетка, изработена от габровския  скулптор Адриан Новаков.

Публиката също ще има възможност да избере своя  предпочитан филм, като гласува с анкетна карта или в сайта на "Смешен филм фест".

Фестивалът няма комерсиален характер, посочиха от Общината и уточниха, че билетите са на цена 2 лева, а входът за прожекциите от модула "Златни комедии" е свободен. Срещи с автори, литературни четения и книжен базар ще съпътстват седемдневната фестивална проява.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com